Elke dag geef je het beste van jezelf voor je onderneming. Logisch dus dat je je bedrijfsgebouw graag optimaal beveiligt. 2BeSafe heeft alle oplossingen in huis om je daarbij te helpen.

2BeSafe - Een alarmsysteem voor je bedrijf

Een alarmsysteem voor je bedrijf

Ramen en deuren beveiligen geeft je een gerust gevoel, ook als je niet op het werk bent. Of je bewaakt je terrein met bewegingssensoren. Een betrouwbaar en veelzijdig inbraakalarm geven je bedrijfsgebouw en -site de bescherming die ze verdienen. Inclusief toegangscontrole, als je dat wenst.

Beveiligingscamera’s aan je terrein

Van slimme camera’s tot 360°, modellen met mens- of voertuigherkenning, en zelfs camera’s die 32x inzoomen: in het ruime gamma hebben we zonder twijfel de passende camerabewaking voor jouw bedrijfssite. Inclusief vakkundige installatie uiteraard.

2BeSafe - Beveiligingscamera's aan je terrein
2BeSafe - Een professioneel brandalarmsysteem

Een professioneel brandalarmsysteem

Automatische branddetectie, die via je alarmsysteem melding maakt van eventuele rookontwikkeling. Je kan snel ingrijpen en zo beperkt je de rook- en brandschade. Dat is praktisch en veilig.

Videofonie voor bedrijven

Weten wie aan de deur staat, is een praktische troef en een extra veiligheidsmechanisme. De oproep komt op eender welk scherm binnen en laat je toe je bezoeker te beantwoorden en zelf je elektrische poort of deur te openen. Alles kan.

2BeSafe - Videofonie voor bedrijven

Advies op maat van jouw bedrijf en je infrastructuur?