Als bedrijfsleider slaap je graag op beide oren. Een alarmsysteem voor je bedrijf, al dan niet met bijkomende functies, geeft je een gerust gemoed. 2BeSafe werkt het uit op maat van je wensen en noden. Inclusief 24/7 wachtdienst, ook op zon- en feestdagen.

Betrouwbare inbraakbeveiliging met een alarmsysteem

Een raam of deur beveiligen tegen inbraak? Met een alarm detecteer je inbraakpogingen en schrik je ongewenste bezoekers af. Neem een inbraakalarm tijdig mee in de ontwerpfase van een nieuw gebouw, zodat de bekabeling en inbouw magneetcontacten perfect geïntegreerd zijn.

Een bestaand gebouw? We komen ter plaatste, bekijken wat mogelijk is en werken een concept op maat uit. Met onze draadloze componenten spelen we perfect in op plaatsen waar bekabelde componenten geen optie zijn.

Je alarmsysteem is een stevige barrière tegen inbrekers. We koppelen je alarmcentrale volgens je noden aan:

Toegangscontrole voor bedrijven

Je alarmsysteem ten volle benutten? Beperk het gebruik niet tot het monitoren van de omgeving, maar zet meteen een compleet toegangscontrolesysteem op poten.

Deuren met elektrische sloten, bedien je dan eenvoudig vanop afstand. Zo heb je perfecte controle op wie wanneer welke ruimtes binnen kan.

Bijkomende troeven voor je bedrijf

Een alarmsysteem van 2BeSafe is veel meer dan enkel een alarm. Als een echt domoticasysteem is het gemaakt om je dagelijkse bedrijfsvoering eenvoudiger en efficiënter te maken. Gebruik bijvoorbeeld badges om ook tijdsregistratie bij te houden. We realiseren het allemaal met je alarminstallatie.

Nog geen inbraakbeveiliging in je bedrijf?